×

Dr.Dalibor Lisko

  • Doktor dentalne medicine
  • Certificirani liječnik za primjenu terapije mezonitima
  • Certificirani liječnik za primjenu terapije laserima Nd:YAG i Er:YAG
  • Certificirani liječnik za primjenu Aqualyx terapije
  • Certificirani liječnik za primjenu terapije botulinom (Botox)
  • Certificirani liječnik za hijaluronsku terapiju i terapije filerima
  • Certificirani liječnik za tehniku PRP/PRF/CGF (matične stanice) u primjeni u stomatologiji te estetskoj neinvazivnoj kirurgiji
  • Certificirani liječnik za primjenu PLEXR tehnologije
  • Akupunturolog i homeopat
Doktor Dalibor Lisko

Rođen je u Osijeku 9. listopada 1981. Po završetku srednješkolskog obrazovanja za dentalnog tehničara upisuje Medicinski fakultet u Rijeci Studij dentalne medicine.

U tijeku studija četiri puta nagrađen je dekanovom nagradom, a potom i rektorovom nagradom za najboljeg studenta na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, gdje je diplomirao s najvišom ocjenom 2005. godine.

U toku studija intenzivno se bavio znanstvenim radom na području biomedicine na kojem je objavio više radova kako na kongresima tako i u stručnim časopisima.

Po završetku studija stručnu edukaciju stječe na polju parodontologije i implantologije prije svega u Italiji i Njemačkoj, te na brojnim kongresima u zemlji i inozemstvu.

Predmet svojih interesa proširuje na područje estetske stomatologije te estetike lica, usavršavajući svoja znanja iz područja primjena terapije botoxom i hijaluronskom kiselinom kao i najnovijih dostignuća na području nekirurških tehnika zatezanja kože lica, vrata i tijela mezonitskom terapijom kao i tehnika nekirurške lokalizirane terapije uklanjanja masnog tkiva primjenom preparata Aqualyx. Paralelno sa time, usavršava se na području primjene terapija tehnikama PRP/PRF/CGF odnosno primjenom plazme bogate faktorima rasta kako u stomatologiji tako i u estetskoj medicini.

U svakodnevnu praksu među prvima u Hrvatskoj uvodi neinvazivnu neablativnu kirurgiju primjenom tehnologije Plexr te izvodi zahvate blefaroplastike, uklanjanja akni i ožiljaka, madeža, hiperpigmentacija itd.

Dr.Dalibor lisko također je certificirani liječnik akupunkturolog a usavršava se i na području homeopatske terapije.

Ordinacija Lisko - dentalni i estetski centar

Ordinacija dr.Dalibora Liska nastavlja stoljetnu tradiciju stomatološke ordinacije "Bilek", jedne od najstarijih ordinacija dentalne medicine na ovim prostorima. Djelatnost stomatologije proširena je na područje estetike lica i tijela primjenom najsuvremenijih dostignuća medicine, korištenjem minimalno invazivnih tehnika, koje pacijentu omogućavaju brzi oporavak i dugotrajne rezultate.

Ordinacija je opremljena svim uređajima potrebnim za obavljanje ne samo osnovnih stomatoloških zahvata već i naprednih zahvata oralne kirurgije. Posjedujemo i uređaj za digitalnu ortopantomografiju (panoramsko radiološko snimanje zuba) koji osim visoke rezolucije snimke, količinu zračenja svodi na minimum.

Jedna smo od rijetkih ustanova u RH koja posjeduje kompletnu opremu za izvođenje tehnika PRP/PRF/CGF - tretmane plazmom bogatom faktorima rasta i matičnim stanicama koja se izolira direktno iz krvi pacijenta i potom pretvara u odgovarajuće forme potrebne za primjenu kako u oralnoj kirurgiji (membrane, umjetna kost), parodontologiji te medicinskoj estetici lica i tijela (vampire facelift, fileri itd).